Divendres, 19 d'abril de 2024
sentència 1-O

L’Ajuntament de Sort aprova la moció en suport als presos polítics catalans

El regidor del PSC, José Antonio Manrique, no ha assistit al ple extraordinari d’aquesta tarda

Jordi Ubach Llorens 14 d'octubre de 2019 a les 17:53
Imatge de la sessió plenària d’aquest dilluns a Sort | Carmina Castellví
L’Ajuntament de Sort ha aprovat aquest dilluns una moció de rebuig a la sentència del Tribunal Suprem, per demanar l’amnistia per als presos polítics i en defensa del dret d’autodeterminació. Ho ha fet aquesta tarda en un ple extraordinari convocat a les 17h de manera urgent després de conèixer la sentència aquest mateix matí.

El text ha estat aprovat amb els vots favorables dels regidors de Som Poble, Fem Municipi-ERC i Junts per Sort. La moció, proposada per l’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM) i l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), ha estat presentada conjuntament pels tres grups polítics presents al ple. L'únic regidor del PSC al consistori, José Antonio Manrique, no ha assistit a la sessió.


L’alcalde, Raimon Monterde, ha excusat l’absència dels regidors Miquel Bretcha (Fem Municipi-ERC) i Vanesa Fort (Som Poble). Monterde ha convidat la ciutadania de Sort a participar de les mobilitzacions programades al municipi per aquesta tarda a l’N-260 i a les 20h la plaça Major de Sort. L'alcalde ha finalitzat el ple demanant la llibertat dels presos polítics.
 

Consulta la moció proposada per l’ACM i l’AMI aprovada aquesta tarda a Sort

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació