Divendres, 19 d'abril de 2024
ctretze

La Fàbrica Ctretze dona el tret de sortida a la cinquena temporada de concerts

Delafé, Strombers o Meritxell Gené són algunes de les formacions que actuaran al cicle de tardor, que aquest dissabte celebra l'Oktoberfest

Publireportatge 11 d'octubre de 2019 a les 16:56
Actuació dels Sound of Thunder la temporada passada | Ctretze Pirineus
Després de l’aturada estiuenca, la cinquena temporada de concerts a la Fàbrica Ctretze de la Pobla de Segur ha donat el tret de sortida, un any més, amb infinitat de propostes de música en directe per a tot tipus de públic. Un any més, la cervesera pallaresa oferirà una programació constant amb multitud de concerts repartits en tres cicles -tardor, hivern i primavera-, amb l’objectiu d’oferir una oferta musical variada al Pallars i consolidar el seu posicionament com a sala de concerts de referència a l’Alt Pirineu.

El tret de sortida a la temporada el va donar el passat 28 de setembre el grup Bakanoa, que va portar a la sala els seus ritmes més enèrgics i passionals de les músiques dels litorals atlàntic i pacífic de Colòmbia. El cartell de tardor, que s’allargarà fins el 28 de desembre amb una de les actuacions més esperades, la de Delafé, el completen formacions com Timón Republik, The Targarians, Meritxell Gené o Bigott.

L’Oktoberfest, aquest dissabte amb Strombers

La propera actuació a la Fàbrica Ctretze tindrà lloc aquest dissabte en motiu de la celebració de l’Oktoberfest, que amb els anys s’ha posicionat com una de les festes més emblemàtiques de la sala. Enguany no serà una excepció, ja que seran els bagencs Strombers els encarregats de posar amb la seva música la nota més festiva. Els acompanyarà el dj Etzsche, que obrirà i tancarà una vetllada que es preveu que comenci a les 20h, tot i que l’obertura de portes serà a les 19h.
 

Strombers actuen aquest dissabte a l’Oktoberfest. Foto: Ctretze Pirineus


Recordeu que per estar informats i per seguir les publicacions dels esdeveniments que regularment s’hi organitzen, podeu seguir la Fàbrica Ctretze a les xarxes socials. Per a més informació sobre l'agenda cultural de la Fàbrica Ctretze, segueix Ctretze Pirineus a FacebookTwitter Instagram

Un projecte nascut al Pallars

Amb aquesta nova temporada 2019-20 es consolida un projecte musical que va néixer amb la implantació al territori de la nova Fàbrica Ctretze Pirineus.

Ctretze Pirineus es va presentar en societat el febrer de 2014 amb una festa organitzada al Molí de l'Oli de la Pobla de Segur. La fàbrica es va inaugurar fa tot just quatre anys amb una festa amb música en directe i degustacions. L'espai té una producció d'uns 57.000 litres de cervesa a l'any, amb possibilitats d'ampliació. Ctretze Pirineus, a més, ofereix durant l'any visites guiades acompanyades de tasts de cerveses i d'una explicació sobre el procés d'elaboració de la cervesa.
 

La fàbrica Ctretze Pirineus s’ha posicionat com a sala de concerts a l’Alt Pirineu. Foto: Ctretze Pirineus

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació