Dijous, 25 d'abril de 2024
1-O

El Pallars commemora el segon aniversari del referèndum de l’1-O

Les capitals de comarca pallareses concentren les principals activitats

Redacció 1 d'octubre de 2019 a les 09:53
Mossos i veïns davant del col·legi electoral de Tremp avui fa dos anys | Jordi Uriach
Les entitats sobiranistes i els CDR pallaresos volen commemorar aquest dimarts el segon aniversari del referèndum de l’1 d’octubre de 2017 i ho faran amb concentracions a les principals localitats del Pallars. Els actes més destacats s’han previst a les capitals de comarca, Tremp i Sort, però també a la Pobla de Segur.

A Tremp, la delegació territorial de l’ANC al Pallars Jussà, Òmnium Pallars i els CDR han convocat la ciutadania davant l’entrada de l’Escola Valldeflors, que fou el col·legi electoral l’1 d’octubre de 2017. La convocatòria és a les 19:30h i seguidament es farà una marxa de torxes pels principals carrers de la ciutat que acabarà a l’Ajuntament de Tremp, on es faran els parlaments i la lectura d’un manifest.

A Sort els veïns estan convocats a un vermut popular que tindrà lloc a les 13h a l’antic Pont, davant l’estàtua del General Moragues, en un acte organitzat pels mateixos veïns i veïnes de la població. Durant l’acte hi haurà també parlaments i es procedirà a la lectura d’un manifest. Pel que fa a la Pobla de Segur, la concentració s’ha programat a les 20h davant l’Ajuntament.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació