Divendres, 19 d'abril de 2024
CONTINGUT PATROCINAT

Clínica Podial, la millor opció al Pallars per cuidar la teva salut podològica

Situada a Tremp, compta amb unes instal·lacions i material especialitzat d’última generació per poder realitzar qualsevol tractament podològic, com per exemple suports plantars

Redacció 16 de setembre de 2020 a les 12:44
Clínica Podial, amb seu a Tremp, la millor opció en podologia al Pallars | Clínica Podial
No és necessari practicar esport o tenir una vida molt activa per visitar el podòleg. Tots ens movem, caminem, saltem i molts treballem en feines que exigeixen una bona condició física. És per això que resulta important prevenir i cuidar la nostra salut des de la base del nostre cos, com són els peus. Si ho tens clar, ara la millor opció al Pallars per cuidar la teva salut podològica és Clínica Podial.

Situada als baixos del Carrer Girona nº2 de Tremp, fent cantonada amb el carrer Lleida, la clínica disposa de material especialitzat i d’última generació i d’unes instal·lacions que compten amb una sala de quiropodia, una sala d’estudis biomecànics, una tercera sala annexa, un taller i una recepció amb sala d’espera. 

El podòleg titulat, Xavier Soldevila Miranda, està al capdavant de la clínica podològica Podial, que va obrir portes fa poc més d’un any, el 10 de setembre de 2018. Soldevila és fill de Tremp, té 26 anys i després d’uns anys d’estudis a Barcelona ha tornat al Pallars per desenvolupar la seva professió, la podologia, que ha fet realitat a través de la Clínica Podial.
 

Clínica Podial posa al teu abast unes instal·lacions i un equipament modern. Foto: Podial


Catàleg de serveis

- Estudis biomecànics, que consisteixen en valorar el pacient des de l’esquena fins als peus en llitera, en bipedestació i en dinàmica. És una opció molt interessant per aquella gent que practica esports de manera regular, ja sigui des del senderisme fins a un jugador de futbol o de bàsquet. És una opció interessant per millorar el rendiment, evitar lesions i possibles patologies que puguin impedir el pacient realitzar aquell esport de manera correcta, com són les fascitis plantars o les tendinitis. En cas de veure-hi patologia es fan suports plantars personalitzats, especialment pensat per a persones que practiquen esports.

Podologia dermatològica: tractament de fongs i berrugues, entre altres.

- Podologia pediàtrica. És important fer un estudi biomecànic als nens i nenes per analitzar el seu desenvolupament i per prevenir qualsevol tipus de problema que pugui aparèixer en les edats més primerenques.

Quiropòdies, que són els tractament de les ungles, com per exemple una onicocriptosi (ungla clavada) o callositats, entre molts altres. A més, Clínica Podial també realitza visites a domicili per aquells pacients que tinguin dificultats de desplaçament per venir a la consulta.
 

Clínica Podial compta amb diferents espais adaptats a les necessitats de cada pacient. Foto: Podial


També és important i recomanable que aquelles persones que pateixen diabetis i/o tinguin problemes de circulació es tractin de forma regular amb el podòleg per poder prevenir la possibilitat que aparegui qualsevol complicació més greu.

Si busques un podòleg, al Pallars tens la millor opció: Clínica Podial. Els trobaràs a Tremp, al Carrer Girona nº2, baixos carrer Lleida. El seu telèfon és el 973091604 i el correu electrònic podialtremp@gmail.com. L’horari d’obertura és de 10h a 14h i de 15h a 20h els dilluns, dimecres i divendres.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació