Dimarts, 23 d'abril de 2024
municipals 2019

Sisco Martínez, reelegit president de l’EMD de Vilamitjana

El candidat de Compromís per Vilamitjana inicia la seva segona legislatura

Redacció 30 de setembre de 2019 a les 11:01
Martínez, a sota al centre, repetirà al capdavant de l’EMD de Vilamitjana | Ajuntament de Tremp
La setmana passada va tenir lloc la constitució de la Junta de Veïns de Vilamitjana. El seu president Francisco Martínez, candidat de Compromís per Vilamitjana (CxV), inicia una segona legislatura després de resultar elegit en les eleccions municipals del passat 26 de maig. La Junta es conforma pel president i quatre vocals: dos de CxV, una d'ERC i un de Junts per Catalunya.

El president va mostrar la seva disposició de formar juntament amb els quatre vocals, que també van prendre possessió del càrrec en el mateix acte, un equip cohesionat per treballar tots junts per millorar Vilamitjana i va esmentar les delegacions que farà properament i repartirà les feines entre tots ells.

Així mateix va agrair la col·laboració dels vocals que l’han acompanyat durant la darrera legislatura i també a tots els veïns de Vilamitjana, especialment a les persones que li han fet confiança per segona vegada.

En aquest acte, que va tenir lloc a la Casa de la Vila de Vilamitjana, hi van assistir l’alcaldessa de Tremp, Maria Pilar Cases, i gairebé tots els regidors de l'Ajuntament de Tremp. També hi van assistir un grup de veïns i veïnes de Vilamitjana, així com familiars dels membres de la nova Junta.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació