16 d'abril de 2024
romànic

Jornada per conèixer en profunditat les pintures de Mur

L’activitat està emmarcada dins els actes del centenari de l’arrencament de les pintures

Redacció 26 de setembre de 2019 a les 11:17
Vista general del Castell de Mur i l'església de Santa Maria de Mur | Castell de Mur
La canònica de Santa Maria de Mur i l’església de Sant Miquel de Moror acolliran aquest proper dissabte la jornada Les imatges ens parlen, lectura de les pintures murals de Mur, que consistirà en una sessió on s’ensenyarà a interpretar i a entendre les pintures murals dels dos espais.

La jornada començarà a les 12h del migdia a Santa Maria de Mur amb les salutacions institucionals a càrrec de l’alcalde de Castell de Mur i president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Josep Maria Mullol; de la directora del Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya, Àngels Solé, així com del vicari general del Bisbat d’Urgell, Josep Maria Mauri.

Acte seguit, a les 12:15h, es farà la visita comentada a les pintures de Santa Maria de Mur a càrrec de tres especialistes. Després de la pausa per dinar, a les 16:30h, la visita tindrà lloc en aquest cas a l’església de Sant Miquel de Moror amb grups de cinc persones. 

L’activitat, organitzada pel Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya i el Bisbat d’Urgell, està emmarcada dins els actes del centenari de l’arrencament de les pintures de Mur.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació