Divendres, 19 d'abril de 2024
Tecnologia

Tremp impulsa una candidatura pirinenca per ser seu de la Mobile Week

Es tracta d’un esdeveniment previ al Mobile World Congress que tindrà lloc en quinze punts de Catalunya

Redacció 17 de setembre de 2019 a les 10:22
Imatge d’una de les sessions de la Mobile Week 2018 | ACN
L’Ajuntament de Tremp encapçala una candidatura pirinenca conjunta per optar a ser una de les seus de la Mobile Week, un esdeveniment previ al Mobile World Congress de Barcelona i que tindrà lloc en quinze indrets d’arreu de Catalunya. Sota el nom de Mobile Week Pirineus 2020, la candidatura estarà formada per les comarques del Pallars Jussà, el Pallars Sobirà i l’Alta Ribagorça. La Mobile Week va néixer amb la idea de convertir-se en un espai obert de reflexió al voltant de l’impacte de la tecnologia digital en la societat. 

La presentació de la candidatura es va ratificar en el ple extraordinari celebrat el passat dijous. Durant la sessió, celebrada a petició del grup municipal a l’oposició, Compromís per Tremp, es van tractar quatre assumptes més, entre els quals destaca l’acord per sol·licitar un pla específic de nuclis agregats al Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) 2020-2024. També s’ha acordat la redacció, sense terminis, d’una ordenança per a la conservació, neteja i manteniment dels terrenys i solars buits del municipi.

L’alcaldessa de Tremp, Maria Pilar Cases, ha assegurat que “no hi havia cap urgència” per convocar aquest ple extraordinari, ja que tots els assumptes que s’hi han tractat s’haguessin pogut debatre en el següent ple ordinari, que se celebra el 7 d’octubre.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació