Divendres, 26 d'abril de 2024
fallaires

La Pobla de Segur acull la trobada internacional de fallaires

La jornada servirà per constituir una comissió per salvaguardar les festes del foc

Redacció 13 de setembre de 2019 a les 11:07
La Pobla de Segur acollirà la primera trobada de fallaires | ACN
La Pobla de Segur acull aquest dissabte, per primer cop, la trobada internacional de fallaires, que enguany arriba a la seva 10a edició. La jornada, en què s'aprofitarà per constituir una comissió que vetlli per salvaguardar les festes del foc, està organitzada per l’Associació de Fallaires i Pubilles de la Pobla de Segur. Es tracta d’una trobada de les comunitats que integren les Festes del foc dels Pirineus, declarades Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la Unesco.

Entre els actes programats destaca la conferència del consultor en patrimoni i assessor en candidatures Unesco, Joan Reguant, que parlarà sobre la salvaguarda de les festes del foc. També hi intervindrà Mirèlha Guil, membre del Grup de Recerca en Antropologia del Patrimoni de la Universitat de Barcelona. A més, s’ha programat un dinar popular, tallers i la projecció d’audiovisuals relacionats amb el món de les falles.

Per finalitzar la jornada se celebrarà un ball de fi de festa a les 20h del vespre, que anirà precedit de la cercavila, que començarà una hora abans. Tots els actes tindran lloc a la plaça de l’Ajuntament, a Casa Mauri i rodalies.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació