Dijous, 18 d'abril de 2024
geoparc

Maria Pilar Cases, nova presidenta del Geoparc Conca de Tremp-Montsec

L’assemblea del Geoparc es renova i incorpora un geòleg a jornada completa

Jordi Ubach Llorens 6 de setembre de 2019 a les 09:19
Imatge de l’assemblea celebrada aquest dimecres | Geoparc Conca de Tremp-Montsec
L'assemblea del Geoparc Conca de Tremp-Montsec ha actualitzat aquest dimecres el seus membres un cop celebrades les eleccions municipals i configurades totes les institucions que en formen part. Com fins ara, ajuntaments i consells comarcals seran els socis representants de la junta i seguiran mantenint els càrrecs que ostentaven. Així, l’alcaldessa de Tremp, Maria Pilar Cases, ha estat designada com a nova presidenta del Geoparc en substitució de l'anterior alcalde, Joan Ubach.

La vicepresidència seguirà recaient en el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, actualment Josep Maria Mullol. L’alcalde de la Pobla de Segur, Marc Baró, serà el secretari i l’alcaldessa d’Àger, Mireia Burgués, la tresorera. Anna Sentinella, primera edil de Baix Pallars, exercirà com a vocal, juntament amb el vicepresident segon del Consell Comarcal de la Noguera, l'alcalde de Coll de Nargó i una regidora de Vilanova de Meià.

Segons ha explicat el coordinador del Geoparc, Guillem Puras, la reunió va servir també per fer un repàs de l’estat actual de l'òrgan i per aprovar la contractació, a recomanació de la Unesco, d’un geòleg amb dedicació exclusiva que exercirà el càrrec de director científic. Fins ara aquesta tasca l’exercia personal divers de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC). Puras ha avançat que les bases per a la contractació d’aquesta figura es publicaran aproximadament en uns 10 dies.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació