Divendres, 26 d'abril de 2024
incendi

L'Hotel Condes de Rialp pateix un incendi que obliga a desallotjar 200 persones

Els Bombers van extingir el foc al cap de quinze minuts i no hi va haver danys personals

Redacció 23 d'agost de 2019 a les 11:29
Imatge d'arxiu de l'Hotel Condes del Pallars. | Hotel Condes del Pallars
Ahir a la tarda, un incendi a l'Hotel Condes del Pallars, a Rialp, va obligar a desallotjar unes 200 persones que hi estaven allotjades. L'incendi va començar a la teulada d'un dels dos edificis però se'n desconeixen les causes.

Els Bombers van rebre l'avís del foc al voltant de les 20h i es van desplaçar fins al lloc dels fets amb tres dotacions, unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i els Mossos d'Esquadra. Personal de l'hotel va ser qui va alertar els serveis d'emergències en veure una gran fumarada concentrada en una de les plantes de l'edifici.

Quan els Bombers van arribar, els responsables de l'hotel ja havien evacuat els clients que en aquell moment es trobaven a l'allotjament, per evitar que algú s'intoxiqués amb el fum. Una reacció ràpida que va evitar que hi hagués danys personals. L'incendi tampoc va causar danys materials rellevants i va ser extingit pels Bombers en quinze minuts. Al cap d'una hora, després de ventilar l'interior de les instal·lacions, els hostes van poder tornar a l'edifici.

 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació