Divendres, 19 d'abril de 2024
literatura

Èxit de públic a la trobada entre Maria Barbal i els escriptors irlandesos Colin Barret i Colm Tóibín

Els autors van presentar els seus darrers llibres a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Sort

Redacció 20 d'agost de 2019 a les 13:49
Colin Barrett, Maria Barbal i Colm Tóibín van estar acompanyats per l'alcalde de Sort, Raimon Monterde. | Ajuntament de Sort
Prop d’un centenar de persones van assistir a la trobada literària, entre l’escriptora pallaresa Maria Barbal i els escriptors irlandesos Colin Barrett i Colm Tóibín, que va tenir lloc a la sala de plens de l’Ajuntament de Sort.

Tots tres autors presentaven els seus darrers llibres: en el cas de Barbal la novel·la A l'amic escocès, Barret, guanyador del Guardian First Book Award, presentava el recull de contes Glanbeigh  i Colm Tóibín, guanyador del Costa Prize, portava el seu, també recull de contes, Mares i fills. Aquest últim, inclou el conte Estiu del 38, publicat originalment al diari The New Yorker i ambientat al Pallars Jussà. A part de les seves darreres obres, la conversa va girar al voltant de les seves diverses facetes com a escriptors i de tota la seva producció literària.

Els assistents a l'acte van poder conversar i fer preguntes als escriptors abans d'iniciar les signatures de llibres. Per acomiadar l’acte, l'alcalde de Sort, Raimon Monterde, va convidar tots tres autors a visitar Sort de nou en motiu de la inauguració de la futura biblioteca comarcal, que començarà les seves obres el proper 18 de setembre i s'espera que es posi en funcionament la tardor del 2021.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació