Divendres, 26 d'abril de 2024
futbol

L'EF Tremp assalta la Seu (0-2) i el CF Tremp empata contra l'Organyà (1-1)

El CF Pobla ja és a semifinals després que el seu rival, l'Oliana, no es va presentar per falta de jugadors

Redacció 13 d'agost de 2019 a les 10:08
El CF Tremp i l'Organyà van signar l'empat a 1 | CF Tremp
Aquest passat cap de setmana s’han disputat els partits d’anada dels quarts de final de la Copa Pirineus de futbol. El torneig compta amb la participació de 7 equips i serveix als equips de la serralada per preparar la nova temporada. Entre els participants hi ha tres equips pallaresos de Tercera Catalana, el CF Tremp, el CF Pobla i l'EF Tremp.

El Club Futbol Tremp, vigent campió de la prova, va empatar a 1 amb l’Organyà en un partit que disputaven a casa, al camp del Pedrasanta. El partit va estar dominat pels visitants, que es van avançar en el marcador a la primera meitat. Els trempolins, però, van poder empatar a la segona part per mitjà de Farré.

L'EF Tremp, equip recent ascendit, va sorprendre vencent al camp de la Seu d'Urgell per 0 gols a 2. Els trempolins van dominar el joc i van presentar les seves credencials per aspirar al títol gràcies als gols de Bosque i Jan. El CF Pobla, de la seva banda, va passar a semifinals ja que el seu rival, l'Oliana, no es va presentar per falta de jugadors.

Els partits de tornada es jugaran aquest proper cap de setmana. El CF Tremp mirarà de superar l'Organyà a camp contrari i l'EF Tremp defensarà la renda de dos gols al camp municipal Pedrasanta.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació