Dissabte, 20 d'abril de 2024
paisatges del passat

Les fotografies de «Paisatges del Passat» exposades als comerços de Tremp

Les imatges presentades en la darrera edició del certamen es poden veure als aparadors de 24 botigues del municipi

Redacció 12 d'agost de 2019 a les 15:03
Una de les fotografies exposada en un comerç de Tremp | Ajuntament de Tremp
Fins el 31 d’agost es podran veure exposades en diferents comerços de Tremp les 24 fotografies seleccionades al Premi Paisatges del Passat 2018. En una nova col·laboració entre el comerç i les iniciatives del territori, els aparadors serviran de plataforma per mostrar les imatges d’aquest certamen, organitzat pel Geoparc Conca de Tremp-Montsec.

Les imatges exposades tenen l’objectiu de posar en valor el patrimoni natural i paisatgístic del Pallars i la inicitiva vol reivindicar el paper del comerç local als nostres pobles unint-lo a conceptes, a priori allunyats com la geologia. D’aquesta manera durant el mes d’agost 24 establiments comercials de Tremp exposaran aquestes obres que es van presentar el passat mes de novembre al concurs.

A banda de l’exposició, s’ha elaborat un díptic que serveix com a guia i que recull on estan exposades les imatges, així com un breu descripció. El fulletó funciona, al mateix temps, com a recull de segells de visita que es posen als comerços. Un cop emplenat, s’ha de lliurar a la recepció de l’Ajuntament. Els participants rebran un reconeixement que de moment no s’ha especificat.

Així mateix, està previst que properament l’exposició es traslladi a altres pobles de l’àmbit Geoparc, ja sigui amb el mateix format en aparadors comercials, com es farà a La Pobla de Segur, o en sales públiques.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació