Dimarts, 23 d'abril de 2024
futbol

Els equips pallaresos de futbol preparen la temporada amb la Copa Pirineus

S'inicia aquest cap de setmana i comptarà amb la participació de set equips, tres dels quals pallaresos

Redacció 9 d'agost de 2019 a les 11:13
El CF Tremp defensarà el títol aconseguit l'any passat | FCF
La pretemporada de futbol ja ha començat i els equips pallaresos l'afronten amb la disputa de la Copa Pirineus, una competició que s'inicia aquest cap de setmana i que enguany compta amb la participació de set equips. Entre els conjunts participants hi ha el CF Tremp, l'EF Tremp i el CF Pobla, tots tres de Tercera Catalana, que s'enfrontaran a l'Organyà, la Seu d'Urgell i l'Oliana respectivament.

El Parador Nacional de la Seu d’Urgell va ser l'escenari el passat dissabte de la presentació de la tercera edició de la Copa Pirineus, organitzada per la delegació de l’Federació Catalana de Futbol (FCF) a Lleida. Durant l’acte s’ha realitzat el sorteig del quadre de la competició, que viurà la final al municipal Pedrasanta de Tremp, ja que el CF Tremp és el vigent campió.

L’eliminatòria dels quarts de final, amb encontres d’anada i de tornada, es disputarà els caps de setmana del 10 i 11 d’agost i dels dies 17 i 18. Les semifinals, a partit únic, tindran lloc el 24 i 25 d’agost. Al seu torn, la final es jugarà el dissabte 31 d’agost.

Durant l’acte de presentació, el vicepresident de la Federació Catalana de Futbol i delegat a Lleida, Jordi Terés, ha posat en valor el fet que pràcticament la totalitat dels clubs de la zona participin a la Copa Pirineus. A la vegada, ha ressaltat que la competició afavoreix “la competitivitat” dels equips que la disputen, tots ells de Tercera i Quarta Catalana, en la seva preparació abans de l’inici del campionat de lliga.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació