Dijous, 25 d'abril de 2024
desaparició

Localitzen el cos sense vida del menor desaparegut a Espot

Un helicòpter de Bombers que participava en les tasques de recerca l'ha trobat al fons d'un barranc

Jordi Ubach Llorens 9 d'agost de 2019 a les 09:37
Dispositiu de recerca dels Bombers en imatge d'arxiu | Jonathan Oca
Els Bombers de la Generalitat han localitzat cap a dos quarts de deu del matí d'aquest divendres un cos sense vida al fons d'un barranc pròxim a la localitat d'Espot. Pocs minuts després, des del mateix cos d'emergències s'ha confirmat que es tracta del nen de 14 anys, de nacionalitat holandesa, que havia desaparegut aquest dijous a la tarda d'un càmping de la localitat.

La recerca es va iniciar ahir, a les 20:21 hores, quan els pares en van notificar la desaparició. Segons informen els Bombers, la família estava de vacances al càmping la Mola d'Espot. El matrimoni havia sortit a fer una excursió al pantà de la Torrassa sense el nen, que no va voler anar-hi. Quan els pares van tornar al càmping no van trobar el seu fill i van avisar a Emergències, que van iniciar una recerca que s'ha allargat fins les 4h de la matinada.

A primera hora del matí s’han reprès les tasques de recerca, amb un helicòpter i cinc dotacions terrestres dels Bombers més una altra unitat dels Mossos. L’helicòpter, finalment, ha localitzat el cos sense vida del noi, al fons d’un barranc, en una zona de molt difícil accés. Això ha fet mobilitzar una unitat d’Intervenció de Muntanya dels Mossos d’Esquadra amb tasques de policia judicial.

A través del Grup d’Emergències Mèdiques (GEM) dels Bombers, s’està mobilitzant un equip d’atenció psicològica per a la família.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació