Dissabte, 20 d'abril de 2024
solidaritat

​El projecte «Verema Solidària 2019» arriba al Pallars Jussà

El celler Xic’s Cal Borrech de Figuerola d'Orcau i l’entitat Alba Jussà participen en la 4a edició d'aquesta iniciativa

Redacció 7 d'agost de 2019 a les 10:19
Representants d'Alba Jussà i Xic's Cal Borrech brindant amb vi | Alba Jussà
Verema Solidària es consolida en la seva quarta edició i ho fa arribant per primer cop al Pallars Jussà. Es tracta d'una iniciativa que uneix territori, vi i responsabilitat social i que té com a objectiu recaptar 20.000 euros per a dos entitats socials amb iniciatives que desenvoluparan sobre el territori.

Aquest 2019 un dels cellers col·laboradors serà Xics Cal Borrech de Figuerola d'Orcau i un dels projectes socials guanyadors és el de Llavors d’Oportunitats de l'entitat Alba Jussà, que pretén generar ocupació per a persones amb dificultats en l’accés al treball gràcies a la recuperació de varietats tradicionals d’horta al territori. 

Així, el proper diumenge 22 de setembre el celler pallarès obrirà les seves portes amb moltes activitats per compartir, com la collita de raïm a mà, píndoles de coneixement sobre les peculiaritats del celler, tast de vins de la zona i un dinar a peu de vinya. Qualsevol que ho desitgi, doncs, podrà gaudir d’un dia a la vinya i aportar fons per a entitats amb projectes socials.

Cal fer la inscripció prèvia a través del portal web de Verema Solidària, on també es poden consultar els altres cellers o entitats participants, un vídeo de la campanya 2019 i informació referent al projecte de Verema Solidària. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació