Diumenge, 5 de maig de 2024
esquí

El nou telecadira d’Espot conservarà el seu nom original

'La Roca' s’imposa a ‘Estanyets' i 'Pui de Linya' en un concurs que ha comptat amb més d’un miler de participants

Redacció 5 d'agost de 2019 a les 10:21
El nou telecadira d’Espot conservarà el nom del seu predecessor | Skipallars
Els veïns i usuaris de l'estació de muntanya d'Espot ja han dit la seva. Un cop finalitzat el termini per votar en el concurs per batejar el nou telecadira, aquest conservarà el seu nom original. La Roca, doncs, s’ha imposat a les altres dos opcions: Estanyets, que és el nom de la zona on arriba el telecadira, i Pui de Linya, muntanya situada al costat de l'estació.

La Roca s’ha imposat amb un 42,37% dels vots, per davant d’Estanyets, que n'ha aconseguit un 37,97% i de Pui de Linya, que ha estat seleccionada per un 20,83% de les 1.114 persones que han participat al concurs. Entre tots els votants s'ha sortejat un forfet per a la temporada 2019-20 i el guanyador ha estat Jose Luís Catalan Oliete.

El nou remuntador substituirà el que es va avariar la temporada passada després que se'n desprengués una de les cadires sense motius aparents. La primera fase de les obres de construcció del nou telecadira va començar a mitjans del mes passat amb el desmuntatge del vell remuntador. L’empresa Teleféricos y Nieve es va adjudicar els treballs amb un pressupost de 5.749.999 sense IVA.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació