Dimecres, 24 d'abril de 2024
geoparc

Intercanvi d'experiències entre un Geoparc de Tanzània i el Conca de Tremp-Montsec

Des del Geoparc Conca de Tremp-Montsec contemplen signar un conveni de col·laboració per a seguir treballant plegats

Redacció 2 d'agost de 2019 a les 18:21
El representant del Geoparc tanzà ha visitat el Museu de la Conca Dellà. | Geoparc Conca de Tremp-Montsec
El representant del Geoparc Ngorongoro Lengai de Tanzania, Samwel Nsyuka, ha visitat,aquesta setmana i la passada, el Pallars Jussà per a intercanviar experiències i conèixer aspectes del funcionament del Geoparc Conca de Tremp-Montsec. Nsyuka s'ha interessat per les estratègies que utilitzen des del Conca de Tremp- Montsec per a la promoció i transmissió del coneixement científic, especialment les noves tecnologies, els vídeos promocionals i el material publicitari.

Durant la seva estada, el representant tanzà ha visitat diferents museus i equipaments com l'Epicentre i l'ICGC, a Tremp, o l'Estació d'Esport i Natura de la Pobla de Segur. Menció especial mereix la visita realitzada al Museu de la Conca Dellà on Nsyuka ha pogut agafar idees per al seu territori, ja que el seu patrimoni estrella són les restes dels que, s'especula, van ser els primers homínids de la Terra.

Nsyuka ha estat acomiadat per Maria Pilar Cases, alcaldessa de Tremp, qui serà, també, la futura presidenta del Geoparc Conca de Tremp-Montsec. Des del Geoparc han volgut recalcar que la visita suposa "l'inici d'una col·laboració més estreta" entre els dos territoris i no descarten formalitzar el lligam amb un conveni per a treballar coordinadament.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació