Divendres, 19 d'abril de 2024
Festa Major

El Ball de Rigodons enceta la Festa Major de Sort

Enguany la festa s'ha adherit a la campanya 'Només sí és sí. Respecta'm'

Redacció 1 d'agost de 2019 a les 14:13
Imatge d'arxiu del Ball de Rigodons | Enric Gasa
La Festa Major de Sort va engegar motors, ahir a la tarda, amb el tradicional Ball de Rigodons, a càrrec de l'esbart dels Esmolets del Pallars. Aquest matí el dia ha començat amb la Crida de Festa Major (10.30h) i un gran cercavila (11h) a càrrec dels Gegants de Sort, Els Esmolets i la Xaranga Xafarrostolls. Durant la tarda les tradicions continuen amb la ballada de sardanes a la Plaça Major (18h) i la cantada d’havaneres (23h).

Demà divendres, dia dedicat als més petits amb activitats acuàtiques  a la piscina municipal (11h) i el RiuetFest! amb tallers de circ per grans i petits a càrrec de L'Associació Ntlades. A la nit, el fi de festa el posarà l'orquestra Cocktail amb un ball a la Plaça Major (23h).

El dissabte, l'últim dia, està protagonitzat per les activitats esportives com, per exemple, el campionat 3x3 de bàsquet (18.30h) o una masterclass de zumba (19h); així com el concurs de botifarra (16h). Per despedir la Festa Major, a les 23h, tindrà lloc un gran ball al poliesportiu a càrrec de l'orquestra Privada i els grups de versions Freddie Krooner i De Noche.

Enguany la Festa Major de la capital de Sobirà s'ha adherit, com d'altres festes majors del Pallars, a la campanya 'Només Sí és Sí. Respecta'm'. La iniciativa preveu material de difusió, un protocol d'actuació i una formació per a les comissions de festes per a posar l'alerta en les agressions sexuals que ocorren en els ambients d'oci.

Al llarg de la Festa Major també es podrà participar a dos concursos de fotografia a través d'Instagram utilitzant els hashtags: #instafmsort19 #instafmsort2019, pel primer concurs, i #nomessiessisort19 #nomessiessisort2019, per l'altre.

 

Consulta el programa d'actes de la festa major de Sort
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació