Dijous, 25 d'abril de 2024
turisme

El Jussà aposta pels valors dels territori en un seminari pel sector turístic

50 representants del turisme a la comarca s'han format en la promoció dels principals atractius del Jussà

Redacció 30 de juliol de 2019 a les 10:57
Participants del seminari visitant el Conjunt Monumental del Castell de Mur | Consell Comarcal del Pallars Jussà
El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha organitzat uns seminaris de capacitació empresarial destinats al sector turístic de la comarca que s'han desenvolupat entre els mesos d'abril i juliol. La formació, que ha finalitzat aquest passat cap de setmana, ha reunit un total de 50 representants d'allotjaments, empreses i equipaments turístics.

L'objectiu dels seminaris ha estat fomentar el potencial turístic del Pallars Jussà entre els propis agents. En el transcurs de set sessions, tant empresaris com tècnics, han conegut de primera mà els recursos que té el territori al seu abast i com gestionar-los per tal d’ oferir un servei més competitiu i que els posi en valor. Conèixer millor aquests recursos els permetrà traçar estratègies individuals i col·lectives per aconseguir un bon posicionament i fomentar el treball en xarxa. 

Per la seva banda, el president del Consell Comarcal,  Josep Maria Mullol ha destacat la bona participació, i ha afegit que “gran part de l’èxit d’aquests seminaris està  en la seva realització als propis equipaments turístics del territori" aportant valor als espais i permetent als participants conèixer-los millor.

En els diversos tallers s’han visitat alguns dels punts neuràlgics del turisme al Pallars Jussà com són  l’Epicentre, el Castell de Mur, el Parc Cretaci, les Botigues Museu de Salàs, l’Estació de la Pobla de Segur, Mont-rebei i la Casa dels Voltors, la Reserva de Boumort i el Museu Hidroelèctric de Capdella i el telefèric a la Vall Fosca.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació