Dilluns, 29 d'abril de 2024
comerç local

Tremp inicia un projecte per revitalitzar les seves zones comercials

El consistori vol fer més visibles i atractius els locals comercials en desús per a facilitar-ne la venda o el lloguer

Redacció 25 de juliol de 2019 a les 10:40
Aparador d'un local comercial a Tremp | Ajuntament de Tremp
L'Ajuntament de Tremp posa en marxa un projecte per a dignificar la imatge de les zones comercials de la ciutat. El consistori ha convocat avui a les 13h a tots els propietaris de locals comercials a una reunió informativa a la sala de plens de l'Ajuntament per a explicar-los en què consisteix la iniciativa.

Es tracta d'un projecte liderat per l’Àrea de Promoció Econòmica del consistori, que busca recuperar els locals tancats a l’àrea urbana.  Com expliquen des de l'Ajuntament, "es tracta d’un projecte transversal" que té dos objectius principals: d’una banda facilitar la venda o lloguer d’espais comercials sense activitat fent-los més visibles i atractius, i d’altra banda, millorar la imatge dels carrers donant vida a locals on no s’està desenvolupant cap activitat.

La reunió informativa d'aquest dijous 25 de juliol està oberta a totes aquelles persones que disposen d’un local comercial a la ciutat de Tremp i tinguin interès en conèixer el projecte i les diferents formes de col·laboració.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació