Dissabte, 20 d'abril de 2024
ciclisme

Port Ainé serà un dels finals d'etapa de la Volta Ciclista a Catalunya

La prova celebrarà l'any vinent el seu centenari, proclamant-se així com una de les més longeves d'Europa

Redacció 24 de juliol de 2019 a les 13:30
Adam Yates, vencedor en l'última ascens a Vallter 2000 en la 99a Volta | Volta Ciclista a Catalunya
Les estacions d’esquí de Port Ainé i Vallter 2000 seran dos finals d’etapa en la edició numero 100 de la Volta Ciclista a Catalunya. Els dos ports seran decisius per als grans favorits en aquesta edició que celebrarà també el centenari de la prova.

L’esdeveniment esportiu es disputarà del 23 al 29 de març de 2020 i presenta un recorregut amb algunes novetats. La principal és el retorn de Port Ainé, que feia 4 anys que no formava part de la Volta. Les pistes han format part de la prova en quatre ocasions, la darrera l’any 2016, i han estat l’escenari de victòries com la de l’eslovè Janez Brajkovic, que va estrenar el palmarès de l’estació amb un triomf l’any 2012.

Port Ainé, és un port de 18,5 quilòmetres de distància, amb un desnivell mitjà del 6,8% i amb algunes rampes que arriben al 15% de pendent. Els organitzadors en destaquen que es tracta d’un escenari que "oferirà espectacle" al amants de la bicicleta.

Amb l’anunci oficial dels finals en alt, la Volta Ciclista a Catalunya comença a definir-se per a la seva edició centenària, una xifra que en les proves per etapes només han aconseguit el Tour de França i el Giro d’Itàlia.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació