Dimecres, 24 d'abril de 2024
espectacles

Torna l'Esbaiola't amb Tortell Poltrona de cap de cartell

33 companyies participen a l'edició d'enguany que també comptarà amb tallers i propostes complementàries

Redacció 23 de juliol de 2019 a les 12:21
Espectacle de la passada edició del Festival Esbaiola't. | Oriol Riart
Dijous comença la 12a edició del Festival Esbaiola’t a Esterri d’Àneu. Una edició que ve carregada de propostes i que aposta per un programa d’actuacions d’alta qualitat artística i per a tots els gustos.

Entre els caps de cartell d’enguany trobem Tortell Poltrona amb l’espectacle “Post Clàssic”, on revisa els números més importants de la seva carrera artística, i que serà el tret de sortida del certàmen el dijous a les 10 de la nit. Poltrona torna a l’Esbaiola’t 10 anys després de la seva primera participació al festival. 
 
Altres actuacions destacades són la de la companyia basca Marie de Jongh, i el seu espectacle “Amour”, programat el dissabte a les 11 de la nit.  Entre d’altres premis, Marie de Jongh va guanyar l’any passat el Premio Nacional de Artes Escénicas para la Infancia y la Juventud. "Amour" és un espectacle carregat de tendresa que vol ser una crida a alliberar-nos dels prejudicis i a reflexionar sobre l'amor i l'amistat.

En total 33 companyies es donaran cita a l’Esbaiola’t 2019: 23 de professionals i 10 d’amateurs, principalment de la zona del Pallars Sobirà. També participen al festival tres companyies franceses i una d’israeliana.

Totes les actuacions teatrals es complementen amb tallers, per exemple de dansa o maquillatge teatral, activitats com una xocolatada i jocs a càrrec del col·lectiu Tombs Creatius. Totes aquestes propostes estaran reunides a Esterri d’Àneu entre el dijous 25 de juliol i el diumenge 28.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació