Dimecres, 24 d'abril de 2024
mai tant!

La Festa Major d'Escalarre parodia el Doctor Music Festival en el seu cartell

Els veïns han volgut aprofitar l'ocasió per a fer una crítica i parodia dels esdeveniments dels darrers mesos

Anna Solana Tomàs 19 de juliol de 2019 a les 11:18
Amb la clàssica vaca emblema del Doctor Music al centre del cartell, han presentat les propostes de Festa Major a Escalarre. Aquesta vegada, però, l'animal porta ulleres i tub de bussejar i els taps, que en la versió original porta a les orelles, els duu al nas, per evitar que li entri aigua.

La parodia fa una clara referència a l'informe de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) que apuntava que els terrenys on s'havia de celebrar el festival eren inundables. Aquestes recomanacions de l'ACA van portar els organitzadors a traslladar el Doctor Music d'Escalarre a Montmeló. El canvi no va agradar al públic, la venda d'entrades va caure en picat i molts van retornar els seus abonaments fins que, finalment, la promotora va decidir cancel·lar el festival.

Ara, els habitants d'Escalarre, al terme municipal de la Guingueta d'Àneu, han decidit posar humor a la situació i convertir la Festa Major d'enguany en un acte reivindicatiu amb aires de parodia. 

Els veïns i veïnes del municipi tindran una festa major amenitzada amb activitats infantils, tallers, concerts de grups pallaresos, com Alè d'Euga, un sopar popular i moltes altres activitats. La celebració comença avui, divendres, i s'allargarà fins demà, ben entrada la matinada, amb un ball de nit amenitzat per Dúo Alea.
 

Cartell de la Festa Major d'Escalarre 2019. Foto: Festa Major d'Escalarre

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació