Divendres, 19 d'abril de 2024
triatló

Tres pallaresos «finishers» a l’Ironman Vitoria-Gasteiz

Xavier Martínez, Robert Rocamora i Eric Gimeno, de la Pobla de Segur, van fer prop de quatre quilòmetres nedant, 180 en bicicleta i 42 corrent

Jordi Ubach Llorens 18 de juliol de 2019 a les 11:39
Martínez, Rocamora i Gimeno un cop finalitzada la cursa | Robert Rocamora
Tres pallaresos van completar el passat cap de setmana una de les curses més completes i exigents que es poden fer actualment en el calendari esportiu amateur. Parlem d’una Ironman i, en concret, de l'Ironman Vitoria-Gasteiz, disputada aquest darrer cap de setmana. La prova ha consistit, ni més ni menys, en completar gairebé quatre quilòmetres nedant, 180 en bicicleta i uns 42 quilòmetres corrent.

Els tres atletes són Xavier Martínez, Robert Rocamora i Eric Gimeno, tots tres de la Pobla de Segur, que han necessitat poc més d’11 hores per completar el recorregut. Per a dos d’ells, en Robert i l’Eric, era el primer cop que feien una Ironman. No per en Xavi, que fa dos anys va també finalitzar l’Ironman de Niça.

Tots tres s’han mostrat molt satisfets per haver assolit aquest repte personal. Una fita que té molt mèrit, especialment en el cas de l’Eric, que per entrenar-se en la disciplina de la natació ho ha hagut de fer els darrers mesos a l’embassament de Sant Antoni.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació