Diumenge, 21 de juliol de 2024
Jocs del Món

Més de 200 infants del Pallars Jussà juguen a conèixer el món

L'objectiu principal de l'activitat és treballar amb els infants de la comarca la tolerància, el respecte i la diversitat, tant cultural com lúdica

Redacció 18 de juliol de 2019 a les 09:16
Infants jugant a la plaça de Talarn durant la trobada | ACN
Més de 200 nens i nenes, així com 40 monitors que integren les diferents activitats d’estiu que es desenvolupen al Pallars Jussà, han participat aquest dimecres en la Trobada de Casals-Jocs del Món, que enguany s’ha celebrat a Talarn. Es tracta dels casals d'estiu de la Vall Fosca, la Pobla de Segur (2), Salàs de Pallars, Talarn i Tremp (3).

Aquesta activitat, que arriba a la seva dotzena edició, té un doble objectiu, d’una banda que  els nens i les nenes de la zona coneguin les diferents cultures que conviuen a la nostra comarca a través del joc, però també agermanar els casals d’estiu que es desenvolupen a diferents municipis de la zona.


Per dur a terme aquesta activitat els responsables dels propis casals s’han coordinat per treballar els diferents continents i plasmar aquest aprenentatge ens els diferents jocs que s’han desenvolupat durant la jornada, cadascun dels quals són tradicionals d’algun dels cinc continents.

El president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Josep Maria Mullol, present a la trobada, ha explicat que aquesta activitat promou els valors educatius alhora que permet que els nens i les nenes dels diferents municipis de la comarca es coneguin i estableixin vincles d’amistat. Mullol també ha valorat els casals d’estiu com una eina de dinamització dels pobles de la comarca.  

Aquesta activitat, organitzada conjuntament pel Servei d’Immigració i l’Oficina Jove del Consell Comarcal del Pallars Jussà així com l’Ajuntament de Talarn, compta amb la col·laboració de la de la Direcció General per a la Immigració i la de Joventut de la Generalitat de Catalunya.
 

Foto de família de tots els nens i nenes. Foto: CCPJ

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació