Divendres, 26 d'abril de 2024
senderisme

200 persones participen al Festival de Senderisme de la Vall Fosca

La cita es consolida amb propostes com excursions sota les estrelles o la cursa de muntanya 'La Cabanera'

Redacció 16 de juliol de 2019 a les 11:29
Participants de l'activitat 'Fem de Pastors' | Ajuntament de la Torre de Capdella
La 4a edició del Festival de Senderisme de la Vall Fosca es va clausurar amb una participació de 200 persones, que entre els dies 11 i 14 de juliol, van poder gaudir d'un seguit d'activitats guiades amb la muntanya com a protagonista. L'Ajuntament de la Torre de Capdella va organitzar un any més aquesta cita que, poc a poc, es va consolidant a la vall.

Entre les propostes d'enguany han repetit èxits com la sortida nocturna amb sopar i observació d’estrelles a Estany Gento o d'altres com l'activitat Fem de Pastors, on els participants van poder acompanyar en la seva feina a ramaders del territori. Una altra de les cites estrelles del Festival és la cursa La Cabanera, hereva de l'antiga Vertical Cabanera, que s'ha reformulat per a oferir una cursa per a corredors experts i una caminada popular.

Els visitants de la Fira també van poder gaudir de mostres de gastronomia i un tast de productes locals, així com de la sortida guiada, L'urani de Franco, a les mines de Castell-estaó. L'encarregada de posar el punt i final al Festival va ser l'excursió per la via verda del carrilet, anomenada Les flors de la Vall Fosca.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació