Divendres, 26 d'abril de 2024

FGC presenta a Sort les novetats de la temporada de les estacions d'Espot Esquí i Port Ainé

Pallars Digital 27 de novembre de 2013 a les 16:49

 
ACN / REDACCIÓ | El president d'FGC, Enric Ticó, ha afirmat aquest dimecres que posposar la candidatura olímpica Barcelona-Pirineus fins al 2026 anirà bé per potenciar l'esquí entre els joves i augmentar la cultura de la neu. 
 
Ticó ha presentat les novetats de les estacions d'esquí del Pallars als agents turístics i socials de la comarca. Entre les novetats més importants, destaca la reducció de dos euros en el forfet de dia de les estacions d'Espot Esquí i Port-Ainé respecte a la temporada passada. També s'estrena a Espot Esquí un nou parc lúdic, amb el que ja comptava Port Ainé.
 
Una altra de les novetats destacables és la possibilitat de pagar el forfet de temporada a terminis, un forfet que manté el preu de la temporada 2012-2013. Ticó ha assegurat que un dels objectiu de la present campanya és el de "potenciar el públic no esquiador", sobretot a l'estació d'Espot Esquí, que compta amb un entorn privilegiat i amb el Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.
 
Les estacions també mantenen l'oferta de regalar 30 euros de benzina per la compra de 4 forfaits per Internet pels ocupants d'un mateix vehicle. Es tracta d'una proposta que es va iniciar la temporada passada i que va tenir bona acceptació, ja que se'n van beneficar unes 150 persones.
 
FOTOS | Per veure la galeria de la presentació, feu clic AQUÍ.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Etiquetes:
Del dia