Divendres, 19 d'abril de 2024

Salàs del Pallars acull unes colònies per a una cinquantena d'infants i els seus gossos

Els nens i nenes han pogut fer ràfting i senderisme amb les seves mascotes o aprendre nocions bàsiques de veterinària

Redacció 11 de juliol de 2019 a les 11:03
Joves al riu amb els seus gossos | Associació Catalana d'Excursionisme Caní
El Dog Camp Júnior, com s'anomena l'esdeveniment, té lloc a l'Alberg La Solana de Salàs i ha reunit a una cinquantena de nens i nenes, d'entre 7 i 14 anys, repartits en dos torns entre els dies 30 de juny i 13 de juliol. L’Associació Catalana d’Excursionisme Caní (ACEC) és l'organitzadora d'aquestes colònies d'estiu que brinden als participants l'oportunitat de passar uns dies d'aventura i natura amb les seves mascotes.

La iniciativa, pionera a Catalunya, arriba a Salàs en la seva cinquena edició, després de passar pel Moianès i Rialp. Entre les propostes més destacades dels campaments, podem trobar activitats a l'aire lliure com ràfting, senderisme, salvament aquàtic o caiac, que se celebren sempre en companyia dels animals. I d'altres de formatives com tallers sobre educació canina, llenguatge i comunicació dels gossos, control de l'agressivitat o nocions de veterinària.

Segons els organitzadors, el Dog Camp Júnior ofereix als joves l'oportunitat "d'establir una bona comunicació, un bon vincle i, en un futur, una millor convivència infant, gos i societat." L’ACEC és una entitat sense ànim de lucre que pretén fomentar l’excursionisme amb gossos. Des de l’associació s’organitzen, durant la resta de l'any, sortides com travesses d’alta muntanya, barranquisme, activitats de neu o, fins i tot, viatges internacionals.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació