Dijous, 25 d'abril de 2024
procés català

Jordi Pesarrodona porta a La Lira de Tremp la seva experiència amb la Guàrdia Civil

L’artista representarà l’obra ‘Per nassos!’ a través de la companyia Komiko Klun

Publicitat 26 de juny de 2019 a les 19:16
La companyia Komiko i Klun portarà 'Per nassos!' a Cabrianes | Komiko i Klun
El pallasso Jordi Pesarrodona representarà a Tremp l’espectacle Per nassos!, la seva darrera experiència política al costat de la Guàrdia Civil portada als escenaris a través de la companyia Komiko Klun. Tindrà lloc el proper divendres 5 de juliol a l’Espai Cultural La Lira en un acte organitzat per la delegació territorial de l’Assemblea Nacional Catalana al Pallars Jussà. 

Per nassos! està inspirat amb tots els esdeveniments pels que ha passat el pallasso del Bages després que el 20 de setembre de 2017 es posés un nas de pallasso i es fés fotografiar al costat d'un guàrdia civil que custodiava la Conselleria d'Exteriors mentre s'hi faia un registre relacionat amb el procés català. No era un gest nou per Pesarrodona, una performance que l’artista ja havia repetit com a pallasso sense fronteres amb soldats que anaven i venien del front de batalla en països en guerra.

L'espectacle incorpora un pallasso que parla en primera persona, un guitarrista que parla en segona persona, una ballarina i una cantant per explicar una història que per més absurda i increïble que sembli és pura realitat. Formen l'espectacle Jordi Pesarrodona, comediant i pallasso; Carme Fernández, ballarina; Laura Pastor, cantant; i Josep Noguera, guitarrista.

Venda d'entrades

Les entrades, que tenen un cost de 8 euros, ja es poden adquirir al local social de l’ANC, situat als baixos del carrer Peresall número 8 de Tremp, de 18h a 20, aquesta setmana i durant els dies 2, 3 i 4 de la setmana que ve. No obstant, el mateix dia de l’espectacle també es vendran entrades a la guixeta de la mateixa Lira.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació