Dijous, 2 de maig de 2024
festa d'aniversari

Pallars Digital celebra aquest vespre el 6è aniversari a ritme de rumba catalana

La festa tindrà lloc a la fàbrica Ctretze de la Pobla de Segur a partir de les 20h

Redacció 21 de juny de 2019 a les 10:02

El passat 27 de maig el diari Pallars Digital va complir sis anys d’ençà del seu llançament. Com cada any, per celebrar-ho, hem preparat una festa amb música en directe, sorteigs i molt bon ambient. La celebració tindrà lloc aquest vespre a la fàbrica Ctretze de la Pobla de Segur, repetint el format de l’any passat: en horari familiar, a les 20h i amb servei de food truck.

Enguany els encarregats d’animar la festa seran els osonencs Pelat i Pelut, grup emergent que ja ha entrat a l’estudi per ultimar el que serà el seu primer disc i que porta la rumba catalana per bandera. La festa d’aniversari de Pallars Digital se celebra des de fa cinc anys durant el mes de juny, i s'ha convertit amb tot just cinc edicions en un ritual per celebrar el naixement del diari de les comarques pallareses i, al mateix temps, per donar la benvinguda a l'estiu.
 


Durant la nit també se sortejarà una entrada pel festival Talarn Music Experience 2019, amb l’opció d’escollir una de les tres nit programades i un pack de cerveses Ctretze Pirineus. Per participar al sorteig, es podran comprar les tires al mateix recinte de la festa, on també s'anunciaran els guanyadors.

L’obertura de portes de la sala està prevista a les 19 hores. Una estona més tard, a les 20:30h, començarà la festa amb l’actuació dels Pelat i Pelut. Un cop finalitzat el concert, els assistents tindran l’oportunitat de sopar hamburgueses eco i vegetals, així com la possibilitat de gaudir d’una fantàstica food truck. La festa continuarà fins la matinada amb l’actuació d’un DJ convidat.

Enguany la festa compta amb el patrocini de Ctretze Pirineus, Nació Digital i Grup 90 i amb la col·laboració de Lo Quiosc, La Canonja, BBVA, Buenos Aires, Fustes Sebastia, Alberg la Solana, Licors Portet i Damià Solar.

“Rumberos” per definició

Pelat i Pelut és un grup format per músics arrelats a la plana de Vic. La seva música té un caràcter festiu, encomanadís i ballable, i porten la rumba catalana a la sang. Es declaren, doncs, “rumberos”, una música d’arrel catalana que porten al seu terreny a partir de versions i temes propis. Les seves cançons parlen de coses quotidianes sempre de manera alegre i amb energia, amb tornades fàcils i enganxoses que no deixen parar de ballar.
 

Els osonencs Pelat i Pelut aposten per la rumba catalana. Foto: Pelat i Pelut


Actualment es troben enregistrant el que serà el seu primer disc. Tot i això, ja han deixat mostres del seu talent amb dos avançaments, Quatre llunes i Germana de l’estiu, aquest últim, amb la preuada col·laboració d'Alguer Miquel i Sergi Carbonell de Txarango. La cançó és una de les 15 que l’any passat va formar part de la Playlist de l'estiu de TV3.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació