Divendres, 19 d'abril de 2024
llengua catalana

​L’AMPA de l'Escola Els Raiers posa en marxa un projecte de parelles lingüístiques

L’objectiu és el de potenciar l’ús de la llengua catalana i afavorir la relació entre els pares i alumnat de l'escola

Redacció 18 de juny de 2019 a les 11:36
Imatge del dinar de germanor | Ajuntament de la Pobla de Segur
Una vintena de dones han participat aquest tercer trimestre a la prova pilot de parelles lingüístiques proposada per l’AMPA de l'Escola Els Raiers de la Pobla de Segur. Les participants en aquesta iniciativa han estat dones magrebines que fan cursos de català i mares catalanoparlants. L’objectiu, potenciar l’ús de la llengua catalana i afavorir la relació entre totes les mares, pares i alumnat de l'escola dins i fora de l’àmbit escolar.

Les parelles lingüístiques s’han dut a terme amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Pobla de Segur, ja que s’emmarca en un projecte de foment de la participació de les famílies en risc d’exclusió social.

Dinar de germanor

Coincidint amb el final del mes de Ramadà, les parelles lingüístiques i altres mares van celebrar un dinar de germanor el passat divendres 7 de juny a la sala Anna Maria Janer, un àpat on es va gaudir de les especialitats magrebines típiques d’aquesta festa. Tant l’AMPA de l’Escola Els Raiers com l’Ajuntament esperen que la trobada i el projecte tinguin continuïtat.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació