Divendres, 19 d'abril de 2024
seat

Nou Seat Tavascan?

L'empresa registra el nom de Tavascan i obre la porta a la possibilitat de que un dels seus vehicles porti el nom de la població pallaresa

Redacció 7 de juny de 2019 a les 10:56
Detall d’un vehicle esportiu de la marca Seat | Ferran Rosàs
La fabricant d’automòbils Seat, amb seu a Catalunya, ha registrat el nom de Tavascan per a un possible nou model de vehicle. Ho ha anunciat el portal especialitzat motor.es, que puntualitza que el fet de registrar un nom és habitual entre les marques de cotxes i no significa que s’hagi d’acabar utilitzant. És només una manera de reservar-se el dret a utilitzar el nom, en aquest cas, de la localitat pallaresa.

De fet, Seat és una de les marques que més noms registra i molts d’ells no són utilitzats. Però el fet que el nom de Tavascan hagi estat registrat també per a la marca Cupra -els models més esportius de Seat- obre la porta a la possibilitat de veure un Seat Tavascan o Cupra Tavascan en un futur. L’empresa automobilística també ha registrat recentment els noms Terramar i Formentor. 

Altres portals especialitzats en motor especulen en que l’hipotètic Seat o Cupra Tavascan, per les connotacions del nom, podria tractar-se d'un SUV elèctric.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació