Dijous, 2 de maig de 2024
Dis la teva!

La direcció i l’AMPA de l'Escola AESO d’Isona reclamen reformes a l'edifici

Asseguren que la millora de les instal·lacions de l’escola és una “prioritat bàsica” per Isona i per la comarca

Jordi Ubach Llorens 4 de juny de 2019 a les 10:31
Entrada principal de l’Escola AESO d’Isona | Escola AESO
L’equip directiu de l’Escola AESO d’Isona, que forma part de la ZER Pallars Jussà juntament amb l’Escola de Salàs de Pallars i l’Escola Vall Fosca, ha fet una crida a les administracions per poder realitzar reformes estructurals a un edifici que consideren antic. La direcció del centre assegura que la reforma de les instal·lacions de l’escola és una “prioritat bàsica” per Isona i per la comarca.

L’equip de mestres, juntament amb l’AMPA, ha planificat un seguit d’actuacions per millorar els espais del centre. Entre les reformes més urgents, destaquen uns tancaments “molt deteriorats” i un sistema de calefacció “poc efectiu” que fa que a l’hivern “hi hagi una temperatura inadequada en alguns espais”. Segons la direcció i l’AMPA, també necessiten actuacions el pati i el seu entorn per tal de millorar en seguretat.

La comunitat educativa al·lega que no disposa “ni de les eines ni els recursos” per realitzar aquestes reformes. És per aquest motiu que demanen a les administracions i els governs corresponents que es posin d’acord en valorar la seva reclamació.
 

Carta del director de l’Escola AESO, Nèstor Alonso

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació