Divendres, 26 d'abril de 2024
violència de gènere

Activitats a la Torre de Capdella contra la violència de gènere

Les activitats estan adreçades als nens i nenes de l’escola, i als pares, mares i coeducadors

Redacció 31 de maig de 2019 a les 18:12
Imatge d'una de les activitats programades aquest divendres | Ajuntament
L’Ajuntament de la Torre de Capdella, amb el suport de l’Escola Vall Fosca i la col·laboració de la Plataforma Unitària contra les Violències de Gènere, ha organitzat aquest divendres una sèrie d’activitats contra la violència de gènere adreçades als nens i nenes de l’escola, i als pares, mares i coeducadors.

Aquesta acció neix de l’anomenat Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere, a través del qual l’Ajuntament ha rebut una subvenció de 824,72 euros del govern espanyol. L’objectiu de la subvenció és desenvolupar accions, campanyes de sensibilització i prevenció contra la violència masclista.

Així, s’han realitzat dos tallers a Primària on els alumnes han après a afrontar conflictes diaris, anant a les seves causes, i transformant-los des de la perspectiva de gènere. L’objectiu és comprovar les diferents maneres de comunicar aquests conflictes, emfatitzar els valors femenins que han estat infravalorats i aprendre a reconèixer el potencial de totes les persones independentment del seu gènere.

Ja a la tarda, es realitzarà un taller d’adults, que se centrarà en actualitzar coneixements i adquirir estratègies per aprendre a gestionar les necessitats, dubtes i curiositats que poden aparèixer amb els fills i filles en l’àmbit de la sexualitat. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació