Dijous, 25 d'abril de 2024

Un cable avariat per la neu i el gel deixa 2.300 abonats sense llum a la Vall d'Àneu

Pallars Digital 22 de novembre de 2013 a les 09:57

 
ACN / REDACCIÓ | 2.300 abonats s'han quedat sense llum des de les tres d'aquesta matinada de divendres a la Vall d'Àneu per un cable avariat a causa de la neu i el gel. Els municipis afectats són Esterri d'Àneu, Espot, Guingueta d'Àneu i Alt Àneu, que s'han quedat sense llum, en alguns casos, des de les 5h de la matinada. 
 
Segons Endesa, s'hi està treballant des de la matinada. A les deu del matí la xifra d'afectats ja ha baixat fins als 270 i a hores d'ara la llum ja està tornant poc a poc a gran part de les zones afectades. Els treballs es centren a hores d'ara en dos torres de llum al municipi de La Guingueta d'Àneu. En pocs minuts es preveu tenir l'avaria solucionada.
 
Els centres educatius d'Esterri d'Àneu tanquen
 
Davant la falta de llum, l'Escola La Closa i el SES Morelló d'Esterri d'Àneu s'han vist obligats a tancar. Segons ens indica el cap d'estudis de l'Escola, Kiko Peris, a primera hora del matí han rebut l'avís de l'avaria. Aquest fet, juntament amb la suspensió de les línies de transport escolar de la zona, ha fet que finalment la decisió fos no obrir portes.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Etiquetes:
Del dia