Divendres, 19 d'abril de 2024
comerç

L’Ajuntament de Tremp ofereix formació per al comerç de la comarca

Comença un cicle de seminaris professionalitzadors per al sector del comerç d’informàtica i entorn digital

Redacció 21 de maig de 2019 a les 10:41
L’Ajuntament de Tremp ha organitzat un cicle de quatre seminaris adreçats al sector del comerç de la comarca, amb l’objectiu de millorar les competències digitals i treure el màxim profit de les eines que ofereix l’entorn web. 

Cadascun d’aquests seminaris pretén facilitar una sèrie de competències bàsiques en noves tecnologies, proporcionar tècniques per dinamitzar l’entorn social del comerç, potenciar la creativitat en l’ús de les diferents eines disponibles a la web i crear un espai comercial atractiu per augmentar les vendes.

Els dos primers seminaris, Informatitza el teu negoci (12h) i Creació i manteniment web (8h) tenen lloc aquesta primavera i a la tardor es celebraran els altres dos, Xarxes socials (12h) i Venda online. Els quatre seminaris estan oberts a tots els petits empresaris i treballadors del sector del comerç del Pallars Jussà.

Aquest cicle forma part d’un projecte que l’Ajuntament de Tremp desenvolupa en el marc del programa Treball a les 7 comarques, del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), amb el suport del Consell Comarcal del Pallars Jussà i els ajuntaments de la comarca, i que pretén millorar la competitivitat del sector del comerç del Pallars Jussà.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació