Divendres, 19 d'abril de 2024

El Guaja Aventuras Tremp venç en el comiat del capità Oriol Ubach (93-84)

Després de 16 temporades a l’equip, va jugar el seu últim partit al pavelló del Joncar, d’on va sortir aclamat pel públic

Jordi Ubach Llorens 6 de maig de 2019 a les 12:38
Oriol Ubach, a la fila superior, al centre de la imatge, es va acomiadar dissabte del bàsquet en actiu | CB Tremp
El Guaja Aventuras Tremp de bàsquet va acomiadar dissabte el seu capità, Oriol Ubach, amb una victòria davant el CB Mollerussa B (93-84). Ubach, que penja la samarreta després de 16 temporades en actiu al sènior del Club Bàsquet Tremp, va rebre un calorós comiat per part del públic assistent en el que ha estat l’últim partit de l’equip a casa aquesta temporada.

Ubach és tot un emblema del club, ja que a banda de tots els anys que hi ha dedicat a gran nivell com a jugador, és també entrenador i membre de la junta directiva. Des de la temporada 2003-2004 i amb el seu lideratge, el sènior del Club Bàsquet Tremp ha aconseguit quatre ascensos, passant de jugar a categoria provincial a fer-ho a Segona Catalana en fins a tres ocasions.

El matx va començar molt bé pels trempolins, que van arribar a posar-se gairebé 20 punts per davant en els primers 15 minuts. Els visitants van retallar distàncies abans del descans i a la represa aconseguirien posar-se fins i tot per davant en el marcador. El Tremp va saber reaccionar i gràcies als triples va aconseguir fer-se amb un triomf que va servir d’homenatge al seu capità.

Amb aquest resultat, el Tremp se situa 8è amb 9 victòries i 14 derrotes. La propera jornada l’equip acaba la competició a la pista del Borges.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Bàsquet: Tercera Catalana, grup 3

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Bàsquet: Provincial B