Dijous, 25 d'abril de 2024
Ajuntament de Tremp

Tremp aprovarà un reglament per retirar els vehicles de la via pública

Aquest és un servei que el consistori ja presta, però sense que hi hagi una normativa que ho reguli

Jordi Ubach Llorens 2 de maig de 2019 a les 09:43
Imatge del ple del passat dimarts | Anna Llorens
L’Ajuntament de Tremp aprovarà un reglament per poder retirar vehicles de la via pública quan cometin alguna infracció, així com el seu trasllat al dipòsit municipal. Aquest és un servei que el consistori ja presta, però sense que hi hagi una normativa en forma de reglament que ho reguli. Durant el ple municipal, celebrat el passat dimarts, es va proposar l’aprovació inicial de l’esborrany.

Tant l’equip de govern com l’oposició es van mostrar favorables a la seva aprovació, però el grup de Compromís per Tremp va fer notar que era massa genèric, i que s’havia de concretar tant a nivell de costos, d’horaris, com de servei. Per aquest motiu, s’ha considerat debatre la normativa en la propera junta de portaveus per tal d’aprovar el text definitiu en el proper ple extraordinari, que tindrà lloc a mitjans d’aquest mes. 

El de dimarts va ser l’últim plenari de la legislatura i el darrer, també, de dos regidors històrics de l’Ajuntament de Tremp: Víctor Orrit i Joan Ubach. Tots dos tancaran de forma simbòlica les llistes de Compromís per Tremp i Junts per Tremp, respectivament, a les eleccions municipals del dia 26. L’actual alcalde, que no optarà a la reelecció, es va acomiadar dels seus companys de plenari, dels veïns i veïnes de Tremp i va desitjar sort al proper equip de govern.

A continuació pots escoltar el ple municipal, gentilesa de Ràdio Tremp.

 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació