Divendres, 19 d'abril de 2024
municipals 2019

Imma Gallardo serà l’alcaldable de Junts per Catalunya a Sort

L’objectiu de la formació passa per “posar la gent, les persones i els pobles al centre de les polítiques”

Jordi Ubach Llorens 23 d'abril de 2019 a les 10:07
Imma Gallardo en una intervenció al Parlament de Catalunya | Junts per Catalunya
Imma Gallardo serà la candidata de Junts per Catalunya a Sort a les eleccions municipals del 26 de maig. La formació farà oficial aquest dimarts, dia de mercat a la capital del Pallars Sobirà, el nom de la seva candidata. En declaracions a Pallars Digital, Gallardo ha explicat que l’objectiu de la seva candidatura és “posar la gent, les persones i els pobles al centre de les polítiques” i que això significa “parlar amb les associacions, amb les entitats i amb els veïns”.

Segons ha avançat Gallardo, la llista de Junts per Sort, la Vall d’Àssua i el Batlliu està formada per gent que ja havia format part de les llistes del partit -anteriorment CiU i PDECat- en anteriors comicis, però també per gent que s’ha incorporat al projecte. La candidata s’ha mostrat “molt agraïda” per la confiança del seu equip. 

Gallardo ha format part de l’equip de govern de l’Ajuntament de Sort durant vuit anys, del 2007 al 2015. A més, va ser tinent d’alcalde en la legislatura de 2011 a 2015 amb Llàtzer Sibís d’alcalde. Actualment és regidora a l’oposició, una tasca que compagina amb el seu paper com a diputada de Junts per Catalunya al Parlament de Catalunya des del gener de 2018.

Amb la confirmació d’Imma Gallardo com a cap de llista de Junts per Sort, la capital del Pallars Sobirà ja compta amb quatre candidatures per a les eleccions municipals. Són les de José Antonio Manrique pel PSC, Maleni Barbero per Fem Municipi-ERC i l’agrupació d’electors Som Poble, que no ha anunciat encara el seu candidat.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació