Dilluns, 29 d'abril de 2024
pallars actiu

Pallars Actiu constitueix una Taula de Treball per coordinar el sector sanitari i l'esportiu

La Societat de Foment del Pallars planteja que l’esport i la qualitat de vida siguin un atractiu important per atreure professionals al territori

Redacció 16 d'abril de 2019 a les 10:31
Imatge de la taula de debat celebrada el passat dijous | Pallars Actiu
La Societat de Foment del Pallars, Pallars Actiu, ha constituït una nova taula de debat i treball entre el sector sanitari i l’esportiu anomenada Salut i Esports del Pallars. En una primera sessió, celebrada el passat dijous, hi han assistit professionals i directius de l’àmbit públic i privat amb l’objectiu d'abordar dèficits o problemàtiques en aquests dos sectors.

La taula pretén ser una eina que serveixi per crear sinergies positives entre els dos àmbits, el sanitari i l'esportiu, i d’on sorgeixin propostes per realitzar accions conjuntes. El Pallars té un dèficit per trobar personal sanitari que vulgui venir a exercir la seva professió i en extensió quedar-s’hi. Aquest fet, fa que des de Pallars Actiu es plantegi que l’esport i la qualitat de vida siguin un atractiu important per atreure professionals a la zona.

En la primera trobada s’han abordat molts temes, com la importància que hi hagi una millora en les comunicacions perquè la mobilitat sigui més còmoda i ràpida, o l’augment de les freqüències horàries del tren. També s’ha parlat de facilitar un acompanyament als metges i infermers que arriben a casa nostra perquè coneguin els serveis que hi ha al Pallars.

Finalment, des del sector sanitari s’ha remarcat que l’edifici de l’Hospital del Pallars ha quedat al marge de la implantació de la xarxa de fibra òptica pública que s’ha realitzat recentment a Tremp. Això provoca que els usuaris del centre hospitalari no tinguin accés a aquest servei.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació