Divendres, 26 d'abril de 2024
Museus

El Museu de la Conca Dellà ofereix dos noves visites guiades per Setmana Santa

Seran la visita teatralitzada al castell de Llordà amb l’Esperanceta i la visita al jaciment d'ous de dinosaure de Suterranya

Redacció 11 d'abril de 2019 a les 11:48
Un infant examinant les petjades al jaciment de Basturs | Museu Conca Dellà
Com cada any, el Museu de la Conca Dellà d'Isona ofereix durant la Setmana Santa visites guiades a diferents elements patrimonials de la Conca Dellà. Les visites començaran el dimarts 16 d'abril i acabaran el diumenge 21 d’abril amb dos novetats però amb les habituals visites al jaciment de petjades de dinosaure de Basturs i a la restauració del coll de Titanosaure d'Orcau.

La principal novetat és que l'Esperanceta de Casa Gassia baixa al Pallars Jussà per realitzar una visita teatralitzada al castell de Llordà. Tindrà una durada aproximada de 45 minuts i es realitzarà el diumenge 21 d'abril a les 13h amb un preu de 7 euros u de 4 per als nens de 8 a 14 anys. 

L'altra novetat és la visita al jaciment d'ous de dinosaure de Suterranya, que es realitzarà els dies 18 i 21 d’abril a les 10:15h i els dies 19 i 20 a les 17:15h. Aquesta visita, amb una duració aproximada de dos hores, s'inicia al Museu de la Conca Dellà. El desplaçament fins al poble de Suterranya es farà amb els vehicles particulars. El preu d'aquesta visita és de 9,50€ els adults i 7,50€ els nens de 8 a 14 anys i gratuïta els menors de 7 anys.
 

Consulta les visites programades pel Museu de la Conca Dellà

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació