Dissabte, 27 d'abril de 2024
municipals 2019

Joan Carles Boix serà el candidat del PSC a la Pobla de Segur

L’actual regidor socialista ha assegurat que farà una campanya “en positiu” per recuperar el teixit comercial i industrial del municipi

Jordi Ubach Llorens 11 d'abril de 2019 a les 09:38
Joan Carles Boix, segon per l’esquerra, encapçalarà la llista socialista a la Pobla | PSC
L’actual regidor del PSC a l’Ajuntament de la Pobla de Segur, Joan Carles Boix, serà la persona que encapçalarà la llista dels socialistes a les eleccions municipals. Ahir es va fer públic en un acte de partit que va comptar també amb la presència de la cap de llista del PSC per Lleida, el Pirineu i l’Aran al Congrés, Montse Mínguez.

Boix, que va ser el número dos dels socialistes a les passades eleccions municipals, va substituir a mitja legislatura el fins llavors regidor, Jordi Colom. En declaracions a Pallars Digital, ha assegurat que el seu objectiu aquestes municipals és treure el millor resultat possible i que farà una campanya “constructiva i en positiu”, tot i que també ha deixat clar que els llaços grocs “no donen menjar”.

Joan Carles Boix ha explicat que treballarà perquè la gent jove pugui quedar-se a la Pobla de Segur i per recuperar el teixit comercial i industrial. “Hem de fer lo possible perquè els comerços del municipi no hagin de tancar i perquè les empreses s'estableixin a la Pobla”, ha sentenciat.

Durant l’acte, que també ha comptat amb la participació del candidat del PSC al Senat, Víctor Orrit, Mínguez ha defensat que territoris com el Pirineu “són els que més necessiten un govern socialista, d’esquerres i progrés”, per tal “que no tornin a quedar en l’oblit”. Mínguez ha remarcat davant l’estació de tren la importància de les inversions en infraestructures ferroviàries i la necessitat de cercar un equilibri entre aquestes i la conservació del territori.

Mínguez també ha assenyalat que un dels reptes a les zones rurals és combatre el despoblament i l’envelliment. Orrit, de la seva banda, ha explicat que l’estació de trens de la Pobla de Segur és un lloc “emblemàtic i simbòlic” perquè “defineix els avenços i la modernització quan les administracions parlen i col·laboren pel progrés del país”, ha dit.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació