Dijous, 25 d'abril de 2024
municipals 2019

Candidat, tinc una pregunta per a vostè

Estrenem una secció d'entrevistes on els lectors de Pallars Digital poden exposar els seus dubtes als alcaldables amb un mètode molt senzill

Redacció 9 d'abril de 2019 a les 12:31
Un lector seguint les informacions de les eleccions municipals | Adrià Costa
A poques setmanes per a la celebració d’unes noves eleccions municipals, Pallars Digital enceta una nova secció d’entrevistes amb preguntes a tots els candidats de les formacions de les dos capitals de comarca: Tremp i Sort. La proposta es configurarà a partir de les preguntes dels lectors del diari.

La metodologia es molt senzilla. Escriviu la pregunta al mòdul de comentaris d’aquesta notícia i a qui va adreçada: candidat, partit i municipi. Cada pregunta haurà d’anar dirigida a un candidat en concret i no s'acceptaran propostes de preguntes a més d'un candidat al mateix temps. Si voleu, la podeu signar. També es poden fer a través del Facebook de Pallars Digital, Twitter (citant @pallarsdigital) o enviant correus electrònics a participacio@pallarsdigital.cat.

Pallars Digital elaborarà els qüestionaris que inclouran -modificades i aplegades si s'escau- les preguntes proposades. No s'acceptaran preguntes que incloguin desqualificacions, insults i falsedats manifestes. Per altra banda, les entrevistes estaran subjectes a l'acceptació dels candidats mentre que en tots els casos es poden completar amb algunes preguntes de la redacció.

Les respostes es publicaran en format entrevista durant els dies de la campanya electoral. El termini per fer preguntes es tancarà el diumenge 5 de maig a les 12 de la nit.

CANDIDATS A TREMP I SORT

Tremp
Junts per Tremp: Anna Ritz
ERC: Maria Pilar Cases
Compromís per Tremp: Sílvia Romero

Sort
PSC: José Antonio Manrique
Fem Municipi-ERC: Maleni Barbero
Junts per Sort: Imma Gallardo
Som Poble: Raimon Monterde

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació