Divendres, 26 d'abril de 2024
turisme

L’esquiadora Clàudia Galícia difon en un reportatge els valors turístics del Jussà

S’emetrà al programa "Temps d’Aventura" del Canal 33

Redacció 25 de març de 2019 a les 10:31
Imatge de la presentació a la sala d’actes de l’Epicentre | CCPJ
El centre de visitants del Pallars Jussà, l’Epicentre, ha acollit aquest divendres la presentació d’un reportatge sobre la comarca que s’emetrà al programa Temps d’Aventura de Televisió de Catalunya. A la jornada també s’han exposat els diferents projectes turístics que s’estan desenvolupant a la comarca. 

Actualment, el Jussà avarca un potencial turístic singular i gaudeix d’entorns únics que no es troben en altres indrets del territori català. Aquest fet implica que emergeixin projectes amb valor i segell pallarès entorn a la geologia, la gastronomia, la biodiversitat, entre altres, que es desenvolupen en un context de preservar l’entorn i potenciar la mobilitat sostenible. 

En aquest sentit, el proper mes de maig s’emetrà un reportatge al programa Temps d’Aventura que mostra les experiències turístiques al Pallars Jussà de la mà de la guanyadora del campionat del món d’Esquí de Muntanya a Suïssa, Clàudia Galícia. Aquest s’ha presentat en un acte en el que hi han participat professionals del turisme de la comarca.  

Durant la jornada, Constante Aranda, ha fet incís en què des del Consell Comarcal existeix  una implicació directa amb el desenvolupament turístic, des d’on s’estan desenvolupant Projectes Europeus que suposen una finestra al món d’una comarca amb potencial alhora que es dona suport a les iniciatives privades.

Entre aquestes iniciatives s’ha presentat el projecte Vine al Pallars, Viu el Jussà, que aglutina més de 90 empreses que pretenen sumar i donar a conèixer la comarca i El Cinquè Llac, una experiència holística mitjançant la qual es realitza una ruta de senderisme responsable i sostenible en cinc etapes i que alhora aglutina altres projectes de turisme responsable i compromès amb l’entorn.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació