Divendres, 19 d'abril de 2024
ciclisme

L’equip Gece Team del Pallars Sobirà tornarà a la exigent Titan Desert

És, juntament amb el 2kDreams de les Valls d’Àneu, el segon equip pallarès que prendrà sortida de la prova

Redacció 22 de març de 2019 a les 10:21
Els integrants de l’equip, a punt per l’aventura | Gece Team
El mes que ve se celebrarà al Marroc una nova edició de la Titan Desert, la competició ciclista més espectacular del món, i Sort hi tornarà a tenir representació. L’equip GECE Team repetirà en aquesta nova edició de la competició, que se celebra el 28 d’abril. Serà, per tant, el segon equip pallarès que ja ha anunciat que prendrà sortida en l’edició d’enguany, després que fa unes setmanes ho anunciés el jove equip 2kDreams de les Valls d'Àneu.

Després de l'exitosa experiència de l’any passat, l’equip format per Albert Sánchez, David Carrillo i Eduard Morcillo de Sort, Josep Maria Vidal de Gerri de la Sal i Carlos Nufrio de la Pobla de Segur, torna als deserts del Marroc per disputar aquesta exigent i prestigiosa fita esportiva, una de les proves més dures del món en BTT.

El seu objectiu és fer un bon paper dins de les seves possibilitats. A l'equip hi ha corredors que han practicat professionalment el ciclisme durant anys i també corredors que només han fet curses populars, així com esportistes a l'elit d'altres esports com les curses de muntanya o els esports de riu. L’equip compta amb el suport de l’empresa Gece i amb la col·laboració de Bollé Eyewear i la Diputació de Lleida.

Garmin Titan Desert 2019

La Garmin Titan Desert és una de les proves més reconegudes del calendari BTT i una oportunitat enorme per viure experiències de creixement personal en el marc de la competició esportiva.

Des dels seus inicis, més de 5.000 ciclistes han participat a la Garmin Titan Desert, moguts pels espectaculars paisatges que ofereix el desert del Marroc, una organització que cuida tots els detalls i l'esperit aventurer que brinden 600 quilòmetres de dunes, sorres i muntanyes que hauran de superar els participants abans de proclamar-se finishers.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació