Dijous, 25 d'abril de 2024
ajuntament de tremp

Bonifaci Colomina pren possessió com a regidor de l’Ajuntament de Tremp

Substitueix el regidor de Compromís per Tremp, Diego Roldan, que va renunciar a l'acta el passat novembre per motius laborals

Jordi Ubach Llorens 12 de març de 2019 a les 10:45
Colomina, en primer terme, durant el ple d’aquest dilluns | Jordi Ubach
Bonifaci Colomina ha pres possessió com a regidor de Compromís per Tremp a l’Ajuntament de Tremp, tal com ja va avançar Pallars Digital el passat mes de novembre. Ha estat durant la sessió plenària del mes de març, celebrada aquest dilluns al vespre. Colomina substitueix Diego Roldan, que ara fa quatre mesos va renunciar a l’acta de regidor “per motius laborals” i per “mantenir la neutralitat” de l’Escola Valldeflors, centre que actualment dirigeix.

Colomina compta amb experiència dins el consistori trempolí, doncs ha estat regidor de l’Ajuntament durant 20 anys, 16 dels quals a l’equip de govern i els quatre restants a l’oposició. Colomina ha confessat a aquest diari que afronta aquesta curta etapa amb ganes per fer “lo possible” perquè Tremp “continuï millorant”. 

Aprovada la modificació del pressupost

En el transcurs del ple també es va aprovar la modificació del pressupost amb els vots favorables del PDECat i d’Esquerra i en contra de Compromís per Tremp, formació que ahir també va presentar una moció que reclama “mesures urgents” als hospitals públics del Pirineu. Una moció a la que s’hi van unir la resta de grups polítics. 

Abans d’acabar el ple, l’alcalde, Joan Ubach, va respondre les “acusacions” fetes en un butlletí editat pel grup de Compromís per Tremp que qualificaven de “mentides gruixudes” algunes de les accions fetes per l’equip de govern. Ubach va argumentar que moltes de les afirmacions que s’hi fan “no són veritat”. El portaveu socialista, Víctor Orrit, va titllar de “patètica” la intervenció de l’alcalde.

 A continuació pots escoltar el ple íntegre, gentilesa de Ràdio Tremp.

 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació