Dijous, 25 d'abril de 2024
municipals 2019

Quim Torra presidirà la presentació dels caps de llista del PDECat al Jussà

L’acte tindrà lloc el dissabte a La Lira de Tremp i donarà a conèixer la candidatura sencera de Junts per Tremp

Redacció 7 de març de 2019 a les 11:19
El president de la Generalitat, Quim Torra, en un acte recent | ACN
El president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, presidirà aquest dissabte l’acte de presentació de la candidatura de Junts per Tremp a les eleccions municipals del mes de maig. Durant l’acte, que tindrà lloc a partir de les 13h a l’Espai Cultural La Lira i en el qual també hi assistirà el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, es presentaran també els caps de llista del PDECat que optaran a les alcaldies de la resta de la comarca.

La visita de Quim Torra a Tremp s’emmarca en la ruta que el president realitzarà per les comarques del Pirineu els propers dies. Així, Torra començarà dissabte la seva estada a Pallars a Isona, on signarà el llibre d’honor. Seguirà a Tremp, on assistirà a l’assemblea del Geoparc Conca de Tremp-Montsec a la seu de l’Institut Cartogràfic i Geològic (ICGC), des d’on es desplaçarà a La Lira per assistir a l’acte de Junts per Tremp.

Abans d’acomiadar la comarca, Torra participarà al Consell d’Alcaldes del Pallars Jussà. A la tarda visitarà les obres al riu Noguera Pallaresa de Sort, on aquest estiu està prevista la celebració del Mundial de Piragüisme. Torra també visitarà dissabte la població de Rialp, on signarà el llibre d’honor de l’ajuntament, i diumenge es desplaçarà a l’Alta Ribagorça. Finalment, el dilluns, el Govern al complet es reunirà al Consell General d’Aran per fer la reunió del Consell Executiu.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació