Dijous, 25 d'abril de 2024
turisme

Turisme i Foment inclouen Gerri de la Sal en la nova senyalització turística viària

La població pallaresa entra a formar part de la senyalització turística de la xarxa de carreteres de titularitat estatal

Redacció 6 de març de 2019 a les 10:38
Imatge d’arxiu de la N-260 a l’interior de Gerri de la Sal | ACN
Els secretaris d’Estat de Turisme i Foment del govern espanyol han donat a conèixer les 120 noves destinacions que s’inclouran dins el catàleg del Sistema de Senyalització Turística Homologada (SISTHO). Entre aquests indrets s’hi troba Gerri de la Sal que, d’aquesta manera, entrarà a formar part de la senyalització turística de la xarxa de carreteres de titularitat estatal. Per la població pallaresa hi creua la carretera N-260, de titularitat estatal.

D’aquesta manera, hi haurà un total de 568 destinacions senyalitzades dins la xarxa de carreteres estatals gràcies a aquest nou acord, que substituirà el de 2013. Les comunitats autònomes amb noves destinacions són Aragó (amb 19), Astúries (7), Cantàbria (4), Castella i Lleó (29), Castella-la Manxa (10), Catalunya (8), Extremadura (15), Galícia (1), Madrid (5), Múrcia (3), Navarra (1), La Rioja (12) i la Comunitat Valenciana (6).

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació