Dijous, 25 d'abril de 2024
ciclisme

«La Pallaresa» canvia de data i presenta tres nous recorreguts

L’edició 2019 d’aquesta marxa ciclista amb sortida des de Tremp obre el termini d’inscripcions amb moltes novetats

Redacció 4 de març de 2019 a les 11:49
Tres corredors en una edició anterior de La Pallaresa | UC Tremp
La Unió Ciclista Tremp presenta una nova edició de la marxa cicloturista La Pallaresa. Es tracta d'una de les proves ciclistes més veteranes del calendari català, que celebrarà el proper dissabte 4 de maig la seva 28a edició amb seu a la localitat de Tremp. El club organitzador ha volgut donar-li un tomb a aquesta ja clàssica prova i per a aquest any 2019 ha preparat tres recorreguts completament nous de 161, 117 i 71 quilòmetres, tots ells amb interessants atractius paisatgístics, i amb sortida i arribada a Tremp.

Les noves rutes proposades canvien l'orientació dels traçats anteriors, proposant tres rutes en sentit sud-nord en la seva primera part i baixant per la vall, paral·lels al riu Noguera Pallaresa, a la segona meitat del recorregut.

El llarg plantejarà un important repte als participants millor preparats, que hauran de superar gairebé 3.000 metres de desnivell positiu passant per Rialp, Port de Llessui, Coll d'Enviny, Montcortès i la Vall Fosca. Aquest recorregut compta amb quatre importants ascensions a la part central, entre el quilòmetre 40 i el 130. Per compensar tant d'esforç, els últims 30 quilòmetres del recorreguts són pràcticament de baixada.

Maillot Bioracer i inscripcions obertes

El procés d'inscripcions a La Pallaresa ja està en marxa. El pack del corredor inclou un maillot commemoratiu de gama alta de la firma internacional Bioracer, a més d’un suculent dinar a l’arribada al poliesportiu del Casal de Tremp. El preu dels dorsals és de 32 euros fins a l'1 d’abril, quan el preu augmentarà als 35 euros. L'organització ha previst un límit de 400 participants per a aquesta edició 2019.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació